Cele cateva saptamani de foc, in care au fost ocupati pana peste cap cu pregatirile de nunta, sunt aproape de sfarsit pentru Elena Gheorghe si sotul ei, Cornel. Zilele trecute, cei doi au fost la o cofetarie pentru a alege tortul, misiune extrem de grea, judecand dupa mimica solistei, mai mult decat expresiva. Elena a gustat cateva feluri, strambandu-se aproape de fiecare data, iar intr-un final a ales un sortiment cu fructe de padure.
In putinele zile de pauza dintre concerte, Elena si Cornel s-au ocupat singuri-singurei de pregatirile pentru cele doua petreceri din weekend, botezul fiului lor si nunta. Si cum sunt asteptati peste 600 de invitati, e lucru cert ca mirii au avut mult de munca si au batut sute de kilometri pe strazile Capitalei pentru a stabili toate detaliile la restaurant, pentru a-si alege hainele si a cumpara toate cele necesare pentru un eveniment de o asemenea anvergura. Zilele trecute, cei doi soti au fost fotografiati de paparazzii CANCAN intrand intr-o cofetarie ca sa-si aleaga tortul si se pare ca aceasta a fost una dintre cele mai dificile sarcini pe care le-au avut pana acum. Initial, Elena si Cornel s-au uitat cateva minute la vitrine, apoi au intrat in vorba cu vanzatoarele, cerandu-le cateva sfaturi si pareri. Ulterior, dupa ce cateva sortimente le-au facut cu ochiul, au inceput degustarea, insa oferta nu prea i-a multumit. Asa cum era de asteptat, mireasa s-a aratat extrem de pretentioasa, nu de alta, dar are misiunea ingrata de a satisface gusturile a peste 600 de invitati, astfel incat s-a strambat la fiecare fel gustat. In cele din urma, se pare ca au ales un tort cu fructe de padure, din care au luat si o felie, drept mostra, la pachet. Nunta Elenei va fi una de basm, cortul fiind decorat cu peste 2.500 de flori, trandafiri albi, crini imperiali si flori de lisianthus, iar invitatii, pe langa meniul diversificat, cu aperitive mediteraneene, sarmale, miei la protap si fantani de ciocolata, vor fi rasfatati si cu narghilea.